Jingle Cross

MUSCO Friday Night Frights and Lights | October 15, 2021

 

Event

USCX

Start

Time

Fee

Awards

UCI World Cup Course Inspection

 

8:30 AM

90 min

 

UCI World Cup Pre-Ride (World Cup Athletes Only)

 

10:00 AM

120 min

 

Course Conversation

 

12:00 PM

15 min

 

USAC Cycling Musco Friday Night Lights Course OPEN

 

12:15 PM

30 min

 

Healthy Habits Master Men 60+

USCX

12:50 PM

40 min

$50

Merchandise

Goldfinch Cyclery Single Speed M & W (scored separately)

USCX

12:50 PM

40 min

$50

Merchandise

Hills Bank Master Women 40+, 50+ 60+ (scored separately)

USCX

12:50 PM

40 min

$50

Merchandise

Bikes To You USAC Junior Boys 9-12, 13-16, 17-18

USCX

1:50 PM

25 min

$25

Merchandise

Pony Shop USAC Junior Girls 9-12, 13-16, 17-18

USCX

1:50 PM

25 min

$25

Merchandise

Big Shark Men Cat 4

 

2:35 PM

40 min

$50

Merchandise

Circle 8 Cyclery Men Cat 5

 

2:35 PM

40 min

$50

Merchandise

USAC Cycling Musco Friday Night Lights Course OPEN

 

3:15 PM

30 min

 

Helen 100 UCI Jr Women

USCX

3:45 PM

40 min

$50

Per UCI

Ryno Velo Women Cat 1,2

 

3:45 PM

40 min

$50

Merchandise

Dwell Home Furnishings Women Cat 3

USCX

3:45 PM

40 min

$50

Merchandise

World of Bikes Women Cat 4,5

 

3:45 PM

40 min

$50

Merchandise

Wright Cycles Men Open

 

4:45 PM

40 min

$50

Merchandise

Geoff’s Bike & Ski Master Men 40+

USCX

4:45 PM

40 min

$50

Merchandise

Nick’s Cycle & Fitness Master Men 50+

USCX

4:45 PM

40 min

$50

Merchandise

UCI Jr Men 17-18

USCX

5:45 PM

40 min

$50

Per UCI

Sugar Bottom Bikes Men Cat 1,2

 

5:45 PM

40 min

$50

Merchandise

World of Bikes Men Cat 3

USCX

5:45 PM

40 min

$50

Merchandise

UCI Musco Friday Night Lights C2 Course OPEN

 

6:35 PM

30 min

 

UCI Elite Women C1: River Products Chris Lillig Cup – C1

LIVE Broadcast on GCN and Eurosport

USCX

7:05 PM

40-50 min

$60

Per UCI

UCI Elite Men C1: River Products Chris Lillig Cup – C1

LIVE Broadcast on GCN and Eurosport

USCX

8:15 PM

60 min

$60

Per UCI

CX/GX Saturday | October 16, 2021

Saturday

 

Start

Time

Fee

Awards

COURSE OPEN

USCX

7:15 AM

45 min

 

Bikes To You Junior Boys USAC 9-12, 13-16, 17-18

USCX

8:00 AM

25 min

$25

Trophies

Pony Shop Junior Girls USAC 9-12, 13-16, 17-18

USCX

8:00 AM

25 min

$25

Trophies

Jingle GX Gravel Race (It’s actually crushed stone)

 

8:00 AM

100 km

$85

Merchandise

Big Shark Men Cat 4

 

8:40 AM

40 min

$50

Merchandise

Circle 8 Cyclery Men Cat 5

 

8:40 AM

40 min

$50

Merchandise

Healthy Habits Master Men 60+

USCX

9:40 AM

40 min

$50

Merchandise

Goldfinch Cyclery Single Speed Men/Women (scored separately)

USCX

9:40 AM

40 min

$50

Merchandise

Hills Bank Master Women 40+, 50+, 60+ (scored separately)

USCX

9:40 AM

40 min

$50

Merchandise

Helen 100 UCI Jr Women 17-18

USCX

10:40 AM

40 min

$50

Merchandise

Ryno Velo Women Cat 1/2

 

10:40 AM

40 min

$50

Merchandise

Dwell Home Furnishings Women Cat 3

USCX

10:40 AM

40 min

$50

Merchandise

World of Bikes Women Cat 4/5

 

10:40 AM

40 min

$50

Merchandise

Convert to World Cup Course

 

11:20 AM

5 min

World Cup Training (UCI athletes only, includes C2 riders)

 

11:25 AM

70 min

Convert to C2 Course

 

12:35 PM

5 min

COURSE OPEN

 

12:40 PM

15 min

Wright Cycles Open Men

 

12:55 PM

40 min

$50

Merchandise

Geoff’s Bike & Ski Master Men 40+

USCX

12:55 PM

40 min

$50

Merchandise

Nick’s Cycle & Fitness Master Men 50+

USCX

12:55 PM

40 min

$50

Merchandise

Riverside Cyclery UCI Jr Men 17-18

USCX

1:55 PM

40 min

$50

Merchandise

Sugar Bottom Bikes Men Cat 1,2

 

1:55 PM

40 min

$50

Merchandise

World of Bikes Men Cat 3

USCX

1:55 PM

40 min

$50

Merchandise

COURSE OPEN

 

2:35PM

30 min

UCI Elite Women – C2:  LIVE Broadcast on GCN and Eurosport

USCX

3:05 PM

50 min

 

Per UCI

UCI Elite Men – C2: LIVE Broadcast on GCN and Eurosport

USCX

4:15 PM

60 min

 

Per UCI

Other Events

     

UCI World Cup Rider Confirmation

 

12:45 PM

60 min

Montgomery Hall

UCI Team Manager’s Meeting – Virtual, Pre-Recorded

 

60 min

Details coming

UCI World Cup Sunday and SCHEELS Family Day - USAycling Events | October 17, 2021

Event

USCX

Start

Time

Fee

Awards

Scheels Sunday Morning Pre-Ride

 

7:15 AM

45 min

 

Healthy Habits Master Men 60+

USCX

7:50 AM

40 min

$50

Merchandise

Goldfinch Cyclery Single Speed M & W (scored separately)

USCX

7:50 AM

40 min

$50

Merchandise

Hills Bank Master Women 40+, 50+, 60+ (scored separately)

USCX

7:50 AM

40 min

$50

Merchandise

Jingle Cross Gravel Grinder presented by Shimano

 

8:00 AM

70 km

$75

None

Sugar Bottom Bikes Men Cat 1,2

 

8:50 AM

40 min

$50

Merchandise

Ryno Velo Women Cat 1,2

 

8:50 AM

40 min

$50

Merchandise

Dwell Home Furnishings Women Cat 3

USCX

8:50 AM

40 min

$50

Merchandise

World of Bikes Women Cat 4,5

 

8:50 AM

40 min

$50

Merchandise

World of Bikes Men Cat 3

USCX

9:50 AM

40 min

$50

Merchandise

Big Shark Men Cat 4

 

9:50 AM

40 min

$50

Merchandise

Circle 8 Cyclery Men Cat 5

 

9:50 AM

40 min

$50

Merchandise

Wright Cycles Men Open

 

10:50 AM

40 min

$50

Merchandise

Geoff’s Bike & Ski Men 40+

USCX

10:50 AM

40 min

$50

Merchandise

Nick’s Cycle & Fitness Men 50+

USCX

10:50 AM

40 min

$50

Merchandise

SCHEELS Junior Devo Cup – Individual and Team Competition

 

 

 

 

 

Junior Boys USAC 9-12, 13-16, 17-18

USCX

11:45 AM

25 min

$25

Trophies

Junior Girls USAC 9-12, 13-16, 17-18

USCX

11:45 AM

25 min

$25

Trophies

World Cup Sunday Special Events

EventLocationStart TimeDistanceFeeAwards
Jingle Cross Gravel Grinder p/b SHIMANOSouth Pole8:00 AM70 km$75None
SCHEELS Devo CupJingle Cross Course11:45 AM25 min$25Individual awards and team trophy
SHADE OF BLUE – LIVE BANDSouth Pole12:15 PMFreeLet’s get the Party Started!!!
IDT Grinch’s Kids RaceNorth Pole Field12:45 PM3 lapsFREESurprise
Doggy CrossNorth Pole Field1:00 PM3 lapsFREEGolden Dog Bowl

UCI World Cup Schedule - LIVE on Sporza and FloSports

UCI World Cup Course Open for World Cup Athletes Only12:30 PM – 2:00 PM
UCI Cyclo-Cross World Cup – Iowa City – Men’s Elite; Live on FloSports (US) and Sporza2:00 PM
UCI Cyclo-Cross World Cup – Iowa City – Women’s Elite; Live on FloSports (US) and Sporza3:45 PM
Big Grove Brewery After Party6:00 PM